Nasjonalforeningen for folkehelsen

Ambjørnrød skole hoppet seg til seier!

Del

Vi gratulerer 4B ved Ambjørnrød skole i Fredrikstad med seieren i Nasjonalforeningen for folkehelsens hoppetaukonkurranse!

Klasse 4B ved Ambjørnsrød skole i Fredrikstad.
Klasse 4B ved Ambjørnsrød skole i Fredrikstad.

– Vi gratulerer så mye til Ambjørnrød skole med seieren i hoppetaukonkurransen. Alle elevene har hoppet 60 minutter hver dag, det er litt av en innsats! Sier generalsekretær, Mina Gerhardsen, i Nasjonalforeningen for folkehelsen.

I hele landet har over 90 000 skoleelever fra 4. til 7. klasse deltatt i Nasjonalforeningen for folkehelsens årlige hoppetaukonkurranse, Hopp for hjertet, nå i mai. Halvparten av alle barneskolene i Norge har deltatt. 21 elever i klasse i 4B på Ambjørnrød skole hoppet 60 minutter hver dag under konkurransen.

Klassen vinner en pengegave som klassen i fellesskap bestemmer hvordan de vil benytte.

− Å hoppe tau er morsomt. I tillegg er det bra for helsen. Vi har en nasjonal utfordring med for mye stillesitting blant barn og unge. Med «Hopp for hjertet» ønsker vi å inspirere barn til å være mer aktive i sin skolehverdag, sier Gerhardsen.

Klassen ble overrasket av generalsekretær Mina Gerhardsen i dag i klasserommet, med beskjed om at de hadde vunnet.

− Det var kjempegøy å vinne! Jeg fikk nesten tårer i øynene, sier Lilli i klasse 4B. Venninnen Lisa nikker og legger til:

− Vi har hoppet kjempemasse! 

− Glade og aktive barn lærer og trives bedre på skolen. Elevene som deltok i hoppetaukonkurransen Hopp for hjertet, fikk mulighet til å erfare gleden av å være i aktivitet sammen, sier Gerhardsen.

Kontakter

Bilder

Klasse 4B ved Ambjørnsrød skole i Fredrikstad.
Klasse 4B ved Ambjørnsrød skole i Fredrikstad.
Last ned bilde
Klasse 4B ved Ambjørnsrød skole i
Klasse 4B ved Ambjørnsrød skole i
Last ned bilde

Om Nasjonalforeningen for folkehelsen

Nasjonalforeningen for folkehelsen
Nasjonalforeningen for folkehelsen
Oscars gate 36B
0258 Oslo

23 12 00 00http://www.nasjonalforeningen.no

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Vårt mål er å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens. Det gjør vi med forskning, informasjon, forebyggende tiltak og helsepolitisk arbeid. Nasjonalforeningen for folkehelsen er interesseorganisasjon for personer med demens og deres pårørende. Vår innsats finansieres med innsamlede midler og gaver.

Følg saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nasjonalforeningen for folkehelsen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom