Sony Music Norway

Amanda Delara slipper "New Generation"

Del

Amanda Delara er tilbake og slipper sin nye låt «New Generation» i dag, 2. juni. Video til singelen slippes samtidig og hadde premiere på The Line Of Best Fit.

Foto: Stian Andersen
Foto: Stian Andersen

 «Jeg skrev New Generation basert på mennesker som inspirerer meg. Denne singelen er veldig viktig for meg, og er noe jeg har ventet lenge på å slippe ut. Jeg er generelt ikke så glad i å forklare sangtekstene, men vil at alle skal finne sin egen mening med sangen. Men om jeg skal si noe, så kom jeg over en morsom ting Cher skrev på twitter her om dagen; "You’ve got to pray that old people die before young people can get involved". Brutalt.. men litt sant? Jeg har flere ganger tatt meg selv i å tenke det samme hvertfall, haha!» - Amanda Delara

Hør «New Generation» her!

Hennes første singel «Paper Paper» ble lansert gjennom det nye indielabelet GR:OW Records, driftet av det tidligere teamet bak Nico & Vinz.  «Paper Paper» ble raskt A-listet på P3, nådde topp 30 på Hype Machine og var #1 på Twitter-charten deres. Med over 1 million streams har Amanda klatret opp til topp 20 på Spotify viral både i USA og globalt.

I mars i år fulgte hun opp med «Dirhamz», som fikk mye oppmerksomhet internasjonalt og Amanda ble omtalt som en av favorittene fra by:Larm av The Independent. Siden det har Amanda vært mye i studio både i Norge og i utlandet, og har blant annet jobbet med den Grammy-vinnende stjerneprodusenten The-Dream (Kanye West, Rihanna, Beyonce m.fl).

Nylig ble også Amandas remix av Karpe Diems «Gunerius» brukt i en episode av SKAM, og ble sluppet på Spotify som følge av det. Videoen av remixen hennes ligger nå på nesten 200.000 avspillinger på Youtube og har gitt henne oppmerksomhet fra fans over hele verden.

Nå er Amanda Delara klar for å slippe sin neste låt «New Generation», en sterk låt som omfavner den yngre generasjonen- med Amanda i front. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Stian Andersen
Foto: Stian Andersen
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

THÅSTRÖM annonserer syv festivalspillinger - deriblant fire norske - sommeren 2018!7.12.2017 11:55Pressemelding

Sveriges største rockestjerne heter Thåström. Med en fortid i blant annet Ebba Grön og Imperiet har han vært høyaktuell i fire tiår, og han fortsetter kontinuerlig å utvikle sin patenterte Europablues til nye nivå. Med det kritikerroste albumet Centralmassivet i ryggen, og en høstturné som solgte nesten 100 000 billetter, annonserer han i dag syv festivalkonserter i Skandinavia til sommeren - blant dem hele fire norske.

CLMD slipper debutalbumet "Phases"!1.12.2017 06:00Pressemelding

«Phases» er det etterlengtede debutalbumet til et av de mest spennende navnene innenfor norsk electronica, CLMD. Albumet representerer på mange måter Martin Danielles personlige og musikalske utvikling gjennom de siste årene, og forteller historien om CLMDs forskjellige kreative «phaser» gjennom karrieren. Hvert spor markerer et øyeblikk eller en periode i Martins kunstneriske utvikling av CLMD, og albumet er slik sett en slags musikalsk journal av CLMDs reise på både godt og vondt.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom