Ving Norge

Alta - Gran Canaria i høstferien

Del

Nå kan du reise direkte fra Alta til Gran Canaria med Ving.

Ving, Norges største turoperatør, setter nå opp fly fra Alta til Gran Canaria. Høstferieavgangen fra Alta er satt til 27. september og flygningen gjennomføres av flyselskapet Evelop (EVE) med en A320 med 180 stoler.

- ­Vi ble kontaktet av G Travel Alta som etterlyste høstferie derfra, og det ønsket vi selvsagt å imøtekomme. Vi satte i gang hele organisasjonen, for dette hadde vi lyst å få til. Til slutt fikk vi mulighet for å sette opp en avgang til populære Gran Canaria, forteller markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving, Tonje Løkaas Fossum.

Lurt å være rask
Ving er den største turoperatøren fra Norge til Gran Canaria, med en markedsandel på 51,5 %, og reisende fra Alta kan velge og vrake blant alle hotellene på den populære øya.

- Men det er lurt å bestille tidlig om man vil bo på et hotell med høy standard. De populære hotellene går unna først, da det også er høstferie på Sør- og Østlandet denne uken. I tillegg får de som bestiller raskt 500 kroner i rabatt på ordinærseng, sier Løkaas Fossum.

Reiser fra Alta kan bestilles per telefon 088 88 og på ving.no fra 3. mai.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom