Sony Music Norway

Alan Walker slipper debutalbumet ‘Different World’  

Del

Alan Walker er i dag ute med sitt debutalbum ‘Different World’. Den norske artisten, DJen og produsenten er en av verdens mest strømmede artister, med over 14 milliarder avspillinger globalt.

Den 30. november slapp Alan Walker albumets tittelspor og fokussingle «Different World» feat. K-391, Sofia Carson & CORSAK. Andre sentrale samarbeidspartnere på albumet inkluderer Steve Aoki, Mood Melodies, SHY Martin, Thomas Troelsen og Julie Bergan.

“Det er en utrolig følelse å endelig kunne slippe mitt debut-album ‘Different World’. De siste årene har vært helt uvirkelige for meg, og jeg hadde i alle fall aldri trodd at jeg noen gang skulle komme hit da jeg først startet. Jeg har sluppet en rekke singler, men det å sette sammen et helt album er veldig annerledes for meg. Det er noe jeg har jobbet med i en stund, og jeg gleder meg utrolig masse til å endelig dele albumet med omverdenen og høre responsen fra mine fans!" – Alan Walker

HØR ALBUMET HER: https://lnk.to/AW-DW-Album 

Etter å ha debutert med låten ‘Faded’ i 2015 har Alan gått fra å lære seg musikkproduksjon via YouTube-videoer, og poste musikk på nett, til å spille for utsolgte arenaer verden over. I etterkant av suksessen med ‘Faded’ har han også sluppet en rekke andre hitsingler, deriblant ‘Alone’, ‘All Falls Down’, ‘Darkside’ og ‘Diamond Heart’. Han har også samarbeidet med, og remixet låter fra artister som Noah Cyrus, Sia, Bruno Mars, Avicii, Coldplay, Miley Cyrus, Kygo, Charli XCX, Julia Michaels m.fl., og er i skrivende stund sertifisert gull og/eller platina i 32 ulike land.

Alans fanbase eksploderte først etter at gamere verden over tok i bruk og hørte på musikken hans. Debutsingelen, og hans kommersielle gjennombrudd, ‘Faded’ er nå sertifisert 2 x platina, og er i tillegg den syvende mest likte videoen på YouYube noensinne med over 5.8 milliarder avspillinger globalt. Alan har i dag over 20 millioner følgere på YouTube, og 40 millioner følgere i sosiale medier.

Alan Walker har hatt et imponerende konsertløp med over 500 headliner- og festivalshow, inkludert Coachella, Tomorrowland, Ultra Music Festival, Lollapalooza m.fl. Han har også spilt support for globale superstjerner som Justin Bieber, Rihanna og Kygo. I vinter og utover neste år legger Alan ut på en massiv ‘Different World’-turné, hvor han skal innom både Europa, Asia og Nord-Amerika.
Mer informasjon og full oversikt over turnédatoer her: http://alanwalker.no/tour/ 

ALBUM TRACKLIST:
01 – Intro
02 – Lost Control ft. Sorana
03 – I Don’t Wanna Go ft. Julie Bergan
04 – Lily ft. K-391 & Emilie Hollow
05 – Lonely ft. Steve Aoki, ISÁK & Omar Noir
06 – Do It All For You ft. Trevor Guthrie
07 – Different World ft. K-391, CORSAK & Sofia Carson
08 – Interlude
09 – Sing Me To Sleep
10 – All Falls Down ft. Noah Cyrus, Digital Farm Animals & Juliander
11 – Darkside ft. Au/Ra & Tomine Harket
12 – Alone
13 – Diamond Heart ft. Sophia Somajo
14 – Faded (Interlude)
15 – Faded

Pressebilder HER

FØLG ALAN: Website | Facebook | Twitter | Soundcloud | Instagram | YouTube

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

ZadeKing teamer opp med Morgan Sulele på «Ta det rolig»6.6.2019 15:04:53 CESTPressemelding

De siste par årene har vi blitt vant med en jevn strøm med skamløst fengende norskspråklige afropoplåter fra ZadeKing. Låter som «Hun gjør meg vill», «Kumbaya» og «Hola Mamacita» (med Temur) har satt fyr på både dansegulv og radiobølger. Etter å ha gjestet Larsiveli sin P3-listede «Cash kommer inn», følger han nå opp med «Ta det rolig» ft. Morgen Sulele fredag 7. juni- kanskje ZadeKing sin mest personlige låt til nå.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom