Gabler

Aksel Bjerkvik er ny konsernsjef i Gabler AS

Del

Bjerkvik kommer fra stillingen som finansdirektør i Gabler og tar over etter Olav Rune Øverland.

Aksel Bjerkvik tar over roret i Gabler. Foto: Thomas Brun, NTB scanpix
Aksel Bjerkvik tar over roret i Gabler. Foto: Thomas Brun, NTB scanpix

Den nye konsernsjefen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen, med spesialisering innen finans og har 6 års fartstid i Gabler.  Styreleder Johan Solbu Braaten er svært godt fornøyd med at Aksel har takket ja til nye utfordringer. 

- Vi har stor tro på at Aksel vil vise vei og lede Gabler stødig videre, uttrykker Braaten.

-Gabler er en organisasjon jeg kjenner godt, og jeg er svært motivert for å lede selskapet videre. Vi har de rette menneskene med riktig kompetanse og innstilling. Gabler er en lettbent organisasjon med sterk endringsvilje og høy tilpasningsdyktighet. Dette er nødvendige egenskaper for å lykkes i fremtidsmarkedet for pensjon, investering og forsikring, sier den nye konsernsjefen.

Bjerkvik understreker videre at Gablers omgivelser er i rask og kontinuerlig endring. Gårsdagens suksessoppskrift vil ikke virke i morgen. Gabler må være fremoverlent, kvalitetsorientert og innovativ. Samtidig ligger Gablers uavhengighet og integritet som en viktig del av selskapets grunnmur. Dette skal kundene være trygge på og våre råd vil alltid være det som tjener kundene best. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Aksel Bjerkvik tar over roret i Gabler. Foto: Thomas Brun, NTB scanpix
Aksel Bjerkvik tar over roret i Gabler. Foto: Thomas Brun, NTB scanpix
Last ned bilde

Om Gabler

Gabler
Gabler
Henrik Ibsens gate 100
0255 Oslo

24 13 07 00http://www.gabler.no

Gabler leverer resultater og skaper muligheter gjennom vår kompetanse innen pensjon, investering og forsikring.

Gabler er en kompetansebedrift innen områdene pensjon, investeringer og forsikring. Våre kunder består av rundt 65 pensjonskasser, flere av Norges største finansinstitusjoner og virksomheter, kommuner og energiselskaper, stiftelser og investeringsselskaper. Fra starten i 1988 har vi vokst til over 118 ansatte, har over 200 millioner kroner i omsetning og leverer gode resultater for både kunde og eiere.

Følg saker fra Gabler

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Gabler på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Gabler

Grønne investeringer: Keiserens nye klær eller godt tiltak?6.3.2017 14:05:00 CETAktuelt

Gabler er skeptisk til en del av markedsføringen av grønne investeringer. Samtidig arbeider vi hardt for bærekraftige investeringer, og vi mener at vi har oppnådd gode resultater av innsatsen. Gabler har vært pådriver for at allerede etablerte dyktige kapitalforvaltere skal starte fond som skal følge ekskluderingslisten til Oljefondet. Det er nå plassert mange milliarder i disse fondene. Vi mener denne metode gir mest bærekraft i forhold til innsatsen, og samtidig bedre avkastning. Ekskluderingsmetoden Statens Pensjonsfond Utland (SPU) har utviklet sin metode for etiske og miljømessige investeringer. Den er anerkjent og gir resultater. Den er også målbar og således et godt verktøy. Spesielt nå blir den miljømessige effekten god fordi industrielt kull er kommet på ekskluderingslisten. Ekskludering kan synes som en passiv tilnærming, men etikkrådet som utarbeider ekskluderingslisten arbeider svært aktivt og gjør mye «usynlig» arbeid. Ekskludering er siste utvei når andre virkemidler har

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom