AF Gruppen

AF Gruppen utvider silisiumfabrikk

Del

Tyske Wacker Chemie AG har valgt AF Gruppen som entreprenør for utførelsen av grunnarbeid og oppføring av ny smelteovn i forbindelse med utvidelsen av Holla Smelteverk på Kyrksæterøra.

Holla Smelteverk, Kyrksæterøra
Holla Smelteverk, Kyrksæterøra

Silisiumet går til Wackers produksjon av silikon og polysilisium, som brukes blant annet i solceller, datamaskiner og telefoner. Anlegget planlegges ferdigstilt i første halvår av 2019. AFs arbeid vil pågå frem til oktober 2018.

Avtalen har en verdi på ca. MNOK 150.

- Vi ser frem til å være med å bygge en av verdens største silikonovner med vår bygg- og anleggskompetanse i tett samarbeid med kunden, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Kontakter

Bilder

Holla Smelteverk, Kyrksæterøra
Holla Smelteverk, Kyrksæterøra
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 12 mrd kroner i 2016 og har i dag ca 3600 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom