AF Gruppen

AF Gruppen lanserer nye nettsider

Del

- Hvordan er det å jobbe i AF, og hva gjør man egentlig som prosjektingeniør?

Mange studenter lurer på hva man kan jobbe med i AF, og om de har en utdannelse som matcher med det AF har behov for. På AF Gruppens nye nettsider skal studenter og andre jobbsøkere få svar. På karrieresidene kan du bli med seks av våre medarbeidere ut i prosjekt og bli kjent med miljø og reelle arbeidsoppgaver.

Finn AF på kartet
Medarbeidere, leverandører, investorer og studenter har bidratt gjennom arbeidsgrupper og workshops fra idéfase til slutt. I arbeidet kom det frem at mange brukere av hjemmesiden synes det er viktig å finne ut hva AF gjør akkurat nå. Inspirert av dette har AF Gruppen i samarbeid med Creuna utviklet en kartløsning som gjør det enkelt å filtrere ut prosjekttyper, virksomhetsområder og geografiske områder for å finne interessante og relevante prosjekter. Karttjenesten lar brukerne følge AF-prosjektene i sanntid.

- Vårt mål er at de nye nettsiden skal styrke AF Gruppens attraktivitet som entreprenør og arbeidsgiver. Vi ønsker å få frem at vi er nysgjerrige og søker løsninger som er innovative og nyskapende og at vi ser muligheter i samfunnsutfordringer. Vi har lagt vekt på å vise bredden i de oppdragene vi løser sammen med våre kunder og samarbeidspartnere, sier Wibecke Brusdal, kommunikasjonsdirektør i AF Gruppen.

AF Gruppen nettsted er tilgjengelig på norsk, svensk og engelsk.

www.afgruppen.no

www.afgruppen.se

www.afgruppen.com

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 12 mrd kroner i 2016 og har i dag ca 3600 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom