AF Gruppen

AF Gruppen innstilt til kontrakt av Forsvarsbygg

Del

AF Gruppen (AFG) er av Forsvarsbygg innstilt som entreprenør for utførelse av Ytre perimeter på Ørlandet.

Arbeidene utføres ved Ørland flystasjon og består i hovedsak av etablering av et avskjermingsfelt rundt flystasjonen. 

Arbeidet starter i mai 2017 med forventet ferdigstillelse i 2021. Avtalen er en hovedentreprise og kontraktens verdi er estimert til MNOK 154.

- Prosjektet passer godt for AF Gruppen. Vi har en pågående entreprise for Forsvarsbygg på Ørlandet og er godt fornøyd med at Forsvarsbygg valgte AF Gruppen til nok et prosjekt for utviklingen av Ørland flystasjon, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

For ytterligere informasjon:
Konsernsjef: Morten Grongstad tlf. 99 15 39 05
Konserndirektør Anlegg: Arild Moe tlf. 91 37 62 65

Kontakter

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 12 mrd kroner i 2016 og har i dag ca 3100 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom