AF Gruppen

AF Gruppen bygger ut Ängelholm avløpsrenseanlegg

Del

Ängelholm kommune har utnevnt AF Gruppen til totalentreprenør for ombyggingen og utvidelsen av Ängelholm avløpsrenseanlegg.

Oppdraget omfatter prosjektering og bygging av flere ulike deler og funksjoner i Ängelholm avløpsrenseanlegg. Kapasiteten til renseanlegget skal økes slik at Ängelholm skal kunne ønske flere nye innbyggere velkommen samt koble til de nye bolig- og industriområdene som planlegges.

I totalentreprisen inngår omfattende grunn- og fundamenteringsarbeider, byggearbeider, maskin- og prosessarbeider, el- og styringsarbeider samt VVS-arbeider. Arbeidet med prosjektering og planlegging innledes om en måneds tid, og det nye anlegget forventes å være ferdigstilt i slutten av 2019.

Prosjektet utføres som en totalentreprise og verdien forventes å beløpe seg til MSEK 119 ekskl. MVA.

- Dette er et stort og viktig oppdrag for AF Gruppens virksomhet i Sør-Sverige. AF Bygg Syd har bred erfaring fra komplekse vann- og avløpsprosjekter og prosjektet stemmer godt overens med vår kompetanse og kapasitet. Vi ser fram til et godt samarbeid med Ängelholm kommune, sier konsernsjef Morten Grongstad.

Kontakter

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 12 mrd kroner i 2016 og har i dag ca 3600 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom