AF Gruppen

AF Gruppen bygger Storebukta for Solon Eiendom

Del

AF Gruppen har inngått avtale med Solon Eiendom om å bygge Storebukta, et boligprosjekt bestående av 80 boliger på Kolbotn.

Storebukta består av 67 leiligheter fordelt på to bygg med underliggende kjeller og 13 townhouse. Prosjektet ligger sentralt i Kolbotn sentrum i Oppegård kommune.

Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise og vil ha en verdi på ca. MNOK 240 eks. mva. Prosjektet har allerede solgt godt og prosjekteringen starter umiddelbart. Oppstart bygging er planlagt fra Q3 2018. Ferdigstillelse er forventet Q3 2020.

- Storebukta ligger sentralt plassert på Kolbotn med kort gåavstand til torget og togstasjonen. Solon Eiendom er en ny kunde for AF Gruppen. Vi ser frem til å samarbeide med dem om å bygge attraktive leiligheter og townhouse i et populært boligområde, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 13,7 mrd kroner i 2017 og har i dag ca 3800 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom