AF Gruppen

AF Gruppen bygger nytt næringsbygg for OBOS Forretningsbygg

Del

AF Gruppen har inngått avtale med OBOS Forretningsbygg om å bygge nytt kontorbygg på Lambertseter i Oslo.

Lamberseter Næring
Lamberseter Næring

Kontorbygget er på ca. 6 000 m2 fordelt på seks etasjer med underliggende kjeller. Kontorbygget er i umiddelbar nærhet til Lambertseter Senter. Bydel Nordstrand vil bli byggets største leietager.

Prosjektet planlegges gjennomført som en totalentreprise og vil ha en anslått verdi på MNOK 123 mill. ekskl. mva. Planlagt byggestart er mai 2018 med forventet ferdigstillelse i februar 2020. 

- AF har lang erfaring med oppføring av næringsbygg, og tilbyr fleksible løsninger av høy kvalitet ut fra kundens behov, ønsker og muligheter. Vi ser frem til å jobbe tett med OBOS Forretningsbygg om å skape verdier både for dem og deres leietagere, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lamberseter Næring
Lamberseter Næring
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 13,7 mrd kroner i 2017 og har i dag ca 3800 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom