Plan International Norge

Advent med mening på TV3

Del

Den andre søndagen i advent inviterer TV3 og Plan til Hjem til jul. Et innholdsrikt og hyggelig førjulsprogram fra Solstua i Oslo, hvor målet er å få flere Planfaddere. Kveldens vertinner er skuespiller Janne Formo og programleder Synnøve Skarbø, og sammen med flere kjente personer byr de på historier, minner og sine juleerfaringer.

- Møtet med barn i Etiopia har gjort meg til et bedre menneske, forteller forfatter Linnéa Myhre i søndagens program. Hun har vært på tur til Etiopia med Plan International Norge der hun møtte barn i slummen som opplever knapphet på alt i sin hverdag. Det gjorde inntrykk på henne.

Sammen med de andre gjestene advokat Geir Lippestad, skuespiller Lise Fjeldstad og komiker Abubakar Hussain (Tabu-Abu), reflekter hun over velstand og verdier, og deler personlige historier om juletradisjoner, utenforskap og gode råd for julen.

De personlige samtalene finner sted rundt et julebord spekket med pinnekjøtt og alskens godsaker laget av Kjartan Skjelde fra MasterChef. For noen av gjestene er det første gang de smaker pinnekjøtt, og det faller ikke i smak hos alle… Daniel Kvammen står for kveldens musikalske perler. Alle gjestene har tatt med seg personlige gaver som gis bort til nye faddere for Plan.

 - Dette er et nytt TV3-konsept som vi har stor tro på. Det er meningsfulle samtaler med flotte gjester som gir av seg selv. Også håper vi selvfølgelig på noen flere Plan-faddere, sier generalsekretær i Plan International Norge, Kjell Erik Øie.  

Hjem til jul sendes på TV3 søndag 6. desember kl. 20.00.

Du kan også se det på TV3 fredag 11. desember kl 19.35.

Kontakter

Bilder

Om Plan International Norge

Plan International Norge
Plan International Norge
Tullins gate 4C
0166 Oslo

56 09 99 09http://www.plan-norge.no

Plan International er en internasjonal humanitær organisasjon som driver utviklingsarbeid for og med barn i 50 land. Plans programarbeid har som mål å gi barn i fattige land skole- og helsetilbud og trygge oppvekstvilkår i tråd med rettighetene som er nedfelt i FNs barnekonvensjon.

Følg saker fra Plan International Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Plan International Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Plan International Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom