Adecco

Adecco Norge kjøper BHC Construction

Del

Adecco et av de ledende bemannings- og rekrutteringsbyråene i Norge. Selskapet er ledende innen bygg og industri. BHC Construction er en av aktørene i Norge som har hatt mest suksess innen bemanning av høykvalifisert personell til infrastrukturprosjekt.

- Dette er et område der vi ser mange offentlige investeringer, samt flere spennende prosjekt både er påbegynt og under planlegging av myndighetene, sier Torben Sneve, konsernsjef for Adecco i Norge. -Vi er svært imponert over BHC Construction og deres leveranse på dette området, og ser fram til å kombinerer deres ekspertise med Adeccos posisjon i det norske markedet.

BHC Construction vil bestå som egen merkevare i Adecco-konsernet i Norge. - Vi vil jobbe for å bevare de elementene som har bidratt til suksessen til BHC Construction, samtidig som vi vil trekke på Adeccos ressurser og nettverk for å videre utvikle og utvide forretningen, sier Sneve.

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Daglig leder BHC Construction Kari Thorbjørnsen og konsernsjef Torben Sneve
Daglig leder BHC Construction Kari Thorbjørnsen og konsernsjef Torben Sneve
Last ned bilde

Om Adecco

Adecco
Adecco
Rosenkrantz' gate 16
0160 Oslo

23 29 00 00https://www.adecco.no

Adecco er et av Norges ledende innen HR og bemanning. Adecco er landsdekkende, og har over 60 års erfaring i Norge. Adecco har over 400 ansatte, og 5000 medarbeidere i jobb hver dag. I Norge består Adecco-konsernet av fem merkevarer: Adecco, Modis, Badenoch & Clark, Ingeniør Compagniet og Naviga. Vi leverer til kunder i alle bransjer, i offentlig og privat sektor.

Følg saker fra Adecco

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Adecco på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Adecco

3 grep som styrker ditt lederskap10.4.2018 16:21Pressemelding

Ønsker du å bli en bedre leder, eller har du ambisjoner om å bli leder? Noen finner nøkkelen til godt lederskap ganske kjapt, mens andre leter forgjeves. Uavhengig av hva som måtte være din lederstil, så har jeg som lederutvikler erfart at noen grep er definitivt viktigere enn andre. Disse grepene vil nok ikke løse alle dine utfordringer som leder, men de vil i det minste plassere deg i en god posisjon for å løse det som måtte komme av problemstillinger. For det er nettopp det som er problemet – ledere kommer ofte ikke i posisjon.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom