Adecco

Adecco-leder kåret til en av Årets unge ledere

Del

Leder for Adecco Helse, Kine Stirler Alm (30), ble tirsdag tildelt andreplassen i Assessits kåring: Årets unge ledere.

Årets Unge Ledere har vært gjennomført hvert år siden 2009, og er basert på solid internasjonal forskning. Resultatene som har blitt innhentet har inngått i forskningsprosjekter og blitt presentert på internasjonale konferanser. Norges beste unge ledere blir kåret gjennom et avansert batteri av tester og utfordringer, og av 200 kandidater endte Kine Stirler Alm på andreplass, bak vinner Ingeborg Morken fra Fjordkraft.

- Det som kjennetegner toppen av listen er at de evner å se helheten i en problemstilling raskt, de ser konsekvensene av ulike alternativer og tar gode avgjørelser, sier Ole I. Iversen (Dr. BA) Partner Assessit AS, fagansvarlig Årets Unge Ledere. - Samtidig evner de å fokusere på det som er virksomhetskritisk samtidig som de er gode rollemodeller som tydelig viser vei for sine medarbeidere. De inspirerer og motiverer sine medarbeidere, viser dem tillit ved å gi medarbeiderne nødvendig handlingsrom og utfordringer i hverdagen.


Om Kine Stirler Alm gir Assessit følgende begrunnelse for at hun nådde helt i toppsjiktet:
«Kandidaten er ambisiøs, en kommende stjerne, ønsker å prestere, har høy kapasitet og vil noe her i livet. Fikk svært gode tilbakemeldinger fra sin leder og sine ansatte. Kandidaten liker å gå utenfor komfortsonen og kommer til å nå langt. Det er tydelig at kandidaten har et ønske om å lære mer og tar tilbakemeldinger konstruktivt for å kunne bruke dette i sitt eget lederskap. Kandidaten er fremdeles ung, men har bevist gjennom sine egenskaper at kandidaten kan påta seg nye utfordringer og lederoppgaver med stor autoritet og engasjement».

Kine Stirler Alm har tidligere også blitt topp 10 i E24s kåring av unge ledertalenter i 2015. Men allerede i 2011 ble hun utpekt som et ledertalent da hun gikk av med seieren i Adeccos aller første konsernsjefkampanje, der hun blant 1700 toppstudenter landet over gikk av med seieren og fikk sommerjobben som toppleder i Adecco, og en månedslønn på 100.000. I 2012 var hun tilbake i konsernet som leder for Adeccos største distriktskontor på Lillestrøm, før hun ble distriktssjef i 2014. Siden juli 2015 har hun vært leder for Adecco Helse, et viktig satsningsområde for konsernet.

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Adecco

Adecco
Adecco
Rosenkrantz' gate 16
0160 Oslo

23 29 00 00https://www.adecco.no

Adecco er et av Norges ledende innen HR og bemanning. Adecco er landsdekkende, og har over 60 års erfaring i Norge. Adecco har over 400 ansatte, og 5000 medarbeidere i jobb hver dag. I Norge består Adecco-konsernet av fem merkevarer: Adecco, Modis, Badenoch & Clark, Ingeniør Compagniet og Naviga. Vi leverer til kunder i alle bransjer, i offentlig og privat sektor.

Følg saker fra Adecco

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Adecco på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Adecco

3 grep som styrker ditt lederskap10.4.2018 16:21Pressemelding

Ønsker du å bli en bedre leder, eller har du ambisjoner om å bli leder? Noen finner nøkkelen til godt lederskap ganske kjapt, mens andre leter forgjeves. Uavhengig av hva som måtte være din lederstil, så har jeg som lederutvikler erfart at noen grep er definitivt viktigere enn andre. Disse grepene vil nok ikke løse alle dine utfordringer som leder, men de vil i det minste plassere deg i en god posisjon for å løse det som måtte komme av problemstillinger. For det er nettopp det som er problemet – ledere kommer ofte ikke i posisjon.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom