ACCIONA

ACCIONA satser på miljøvennlig transport med over 1000 elektriske scootere i Madrid

Del

Scooterne vil kjøre på 100 % fornybar elektrisitet, og vil gjøre det både lettere og raskere å komme seg rundt i byen. En app forteller deg hvor mye CO2-utslipp du sparer ved å bruke scooterdelingstjenesten.

ACCIONA investerer i bærekraftig transport med ACCIONA Mobility og har lansert en scooterdelingstjeneste i Madrid. I en av Europas største hovedsteder har selskapet plassert over 1000 scootere i sentrum. De er ladet med 100 % sertifisert, fornybar elektrisitet. Appen du laster ned for å bruke scooterdelingstjenesten forteller hvor mye CO2-utslipp du har bidratt til å redusere ved å velge en miljøvennlig scooter, sammenlignet med konvensjonelle, private kjøretøy.

Scooterne, som er geolokalisert, har samme effekt som en 125 kubikk motor og tilbyr to kjøreinnstillinger: Standard ("S"), med en hastighet på opptil 50 km/t til bruk i byen og Custom ("C") med en hastighet opptil 80 km/t for bruk på motorvei. Alle scooterne har to seter samt to hjelmer under setene.

HVORDAN TJENESTEN FUNGERER

Brukerne registrerer seg via ACCIONA sin app eller nettside. Appen viser hvor scooterne er, og brukerne betaler per sekund kjøretid.

Tjenesten er tilgjengelig innenfor Madrids “Ring 1”, og noen andre sentrale områder mellom kl. 06:00 og kl. 02:00. Det er 24-timers kundeservice, og en gratis telefontjeneste ved spørsmål eller hendelser. Vedlikehold og batteriskift utføres av ACCIONA Mobility sin helelektriske vedlikeholdsenhet.

HVORFOR ACCIONA?

ACCIONAs satsing på kjøretøydeling er i tråd med selskapets ønske om å støtte bærekraftige løsninger knyttet til infrastruktur, spesielt innen transport, og å bidra til å redusere CO2-utslipp, forbedre livskvaliteten i byer, elektrifisere økonomien og fremme alternative transportmidler. ACCIONA har valgt å gjøre dette under eget merkenavn for å kunne være i direkte dialog med sluttbrukerne av transporttjenesten.

Kontakter

Bilder

Om ACCIONA

ACCIONA er en ledende leverandør av bærekraftige infrastrukturløsninger og fornybare energiprosjekter over hele verden. Tjenestetilbudet omfatter hele verdikjeden,fra design og utbygging til drift og vedlikehold. Selskapet har over 37 000 ansatte i mer enn 40 land, og har forpliktet seg til å bidra til økonomisk og sosial utvikling i de samfunnene selskapet arbeider. ACCIONA har som mål å være ledende i overgangen til en lavkarbonøkonomi gjennom å jobbe etter kriterier for kvalitet og innovasjonsprosesser, og på den måten oppnå effektiv ressursbruk og miljøhensyn i alle sine prosjekter.

Følg saker fra ACCIONA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ACCIONA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra ACCIONA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom