Oculos

8 veldig gode grunner for å iverksette din epoststrategi i dag

Del

Nye digitale kanaler og virkemidler vokser frem i rekordfart og alle spør hva som er den mest effektive og relevante kanalen for å nå dagens og morgendagens kunder.

Myten om at e-post kanalen er død stemmer ikke. E-post er i dag den suverent mest kostnadseffektive digitale kommunikasjonskanalen hva gjelder konvertering og ROI. Samtidig som e-post kanalen har de egenskaper at man kan skreddersy budskapet til mottakeren, og ikke bare skape salg men også engasjement. Dette gjør at man kan skape høy relevans i kommunikasjonen, som igjen skaper økt konvertering og effekt.

Se alle tipsene her! 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Oculos

Oculos
Oculos
Frøyas gate 15
0273 Oslo

http://www.oculos.no

Oculos er et ledende byrå innen digital markedsføring i Norden. Vi er en «Marketing Service Provider», som betyr at vi er en totalleverandør og gir våre kunder de beste forutsetningene for å kommunisere digitalt i sitt marked. Vi utvikler produkter og konsepter i alle digitale kanaler, og tilbyr alt fra enkle standardiserte løsninger til sammensatte kampanjer for store selskaper og kjente merkevarer.

Følg saker fra Oculos

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Oculos på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Oculos

Oculos posisjonerer seg ytterligere innen innsikt, performance og social media16.8.2017 14:48Pressemelding

Vi i Oculos opplever at byråbransjen har stadig økende krav til analyse og innsikt, og teknologiutviklingen går fort. Det er behov for et bredere tilbud der kundedata og CRM kobles enda tettere med innsikt, performance og social media. Vi opplever ikke bare en økt etterspørsel innenfor disse områdene fra nye og eksisterende kunder, men også til bistand med praktisk markedsarbeid. Vi posisjonerer oss nå for å levere til flere større kunder på disse områdene fremover sier Tom Orvei administrerende direktør i Oculos.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom