Apollo

7 av 10 sommerreiser fra Kristiansund er allerede solgt

Del

Over halvparten av alle sommerreisene fra Kristiansund er allerede solgt. Nå spår Norges største arrangør av feriereiser til Hellas færre restplasser til sommeren, som følge av fjorårets elendige sommer og Kretas økende popularitet.

- I fjor gikk mange glipp av solen fordi de ventet for lenge med å bestille, og det virker det som om mange har lært av. Nordmenn tar ikke tar sjansen på det norske sommerværet en sommer til, mener Marcus Lundgren, Salgs- og markedssjef iApollo.

- Nordmøringene er generelt litt trege med å bestemme seg, men det er ingen tvil om at de er lojale og trofaste mot produktet: Kreta er og forblir storfavoritten. Vi merker at de som har vært der før gjerne reiser tilbake, men det er også et reisemål som nærmest selger seg selv blant nyreisende, sier Ragnhild Stokke i Bennett Ferie Kristiansund.

Svakere krone gir økt salg av pakkereiser

Lundgren i Apollo mener at også den svake kronen og en noe svakere økonomi gjør at flere sikrer seg en pakketur, slik man så under finanskrisen i 2008.

Bilder

Lenker

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 908 74 516http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom