Apollo

7 av 10 sommerreiser fra Ålesund er allerede solgt

Del

Over halvparten av alle sommerreisene fra Ålesund er allerede solgt hos Apollo. Nå spår Norges største arrangør av feriereiser til Hellas færre restplasser til sommeren, som følge av fjorårets elendige sommer og at «alle» vil til Kreta og Kroatia.

- I fjor gikk mange glipp av solen fordi de ventet for lenge med å bestille, og det virker det som om mange har lært av. Nordmenn tar ikke tar sjansen på det norske sommerværet en sommer til, mener Marcus Lundgren, Salgs- og markedssjef iApollo.

- Kreta topper listen, men det er Kroatia som øker mest i popularitet. Det virker rett og slett som om «alle» vil til Kroatia i år! Det er allerede helt fult på 2 ukers turene i hele juli og vi begynner å bli utplukket på hotell, så drømmer man om en kroatisk sommer lønner det seg å være rask, sier Tanja Ness, selger hos Ticket Ålesund.

Det er derimot ingen grunn til panikk dersom man ikke har sikret seg sommerferien enda: Næss forsikrer om at det fortsatt finnes mange muligheter.

- Kom innom, sammen finner vi garantert noe bra, smiler hun.

Svakere krone gir økt salg av pakkereiser

Lundgren i Apollo mener at også den svake kronen og en noe svakere økonomi gjør at flere sikrer seg en pakketur, slik man så under finanskrisen i 2008.

 

Dette er topplisten fra Ålesund:

  1. Kreta
  2. Kroatia
  3. Rhodos
  4. Bulgaria

Nøkkelord

Bilder

Lenker

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 908 74 516http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører, og tilbyr alt fra charterreiser, treningsreiser, rundreiser og kombinasjonsreiser - til fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål og reiselengde.

Apollo Norge, Sverige, Danmark og Finland sammen med Falk Lauritsen i Danmark, flyselskapet Novair, spesialistarrangørene; Golf Plasir, Lime travel og treningsanlegget Playitas på Fuerteventura er en del av Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har nærmere 900 medarbeidere og 1 million reisende til ulike destinasjoner verden over.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom