Apollo

6 av 10 sommerreiser fra Molde er allerede solgt

Del

Over halvparten av alle sommerreisene til Kreta fra Molde er allerede solgt hos Apollo. Nå spår Norges største arrangør av feriereiser til Hellas færre restplasser til sommeren som følge av fjorårets elendige sommer, svekket krone og økende popularitet.

- I fjor gikk mange glipp av solen fordi de ventet for lenge med å bestille, og det virker det som om mange har lært av. Nordmenn tar ikke tar sjansen på det norske sommerværet en sommer til, mener Marcus Lundgren, Salgs- og markedssjef iApollo.

Hos Bennett Centrum Reisebyrå i Molde merker de også trykket på salget av sommerreiser:

- Sommersalget går fort unna, og særlig Kreta selger godt. Det er ingen tvil om at folk elsker Hellas! Reisemålet i seg selv er jo fantastisk, i tillegg er det mange gode hotell å velge i mellom. Men hvis man er en av de mange som ønsker å reise hit lønner det seg å være rask, sier Gunn Line Hollingsholm.

 Svakere krone gir økt salg av pakkereiser

Lundgren i Apollo mener at også den svake kronen og en noe svakere økonomi gjør at flere sikrer seg en pakketur, slik man så under finanskrisen i 2008.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 908 74 516http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører, og tilbyr alt fra charterreiser, treningsreiser, rundreiser og kombinasjonsreiser - til fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål og reiselengde.

Apollo Norge, Sverige, Danmark og Finland sammen med Falk Lauritsen i Danmark, flyselskapet Novair, spesialistarrangørene; Golf Plasir, Lime travel og treningsanlegget Playitas på Fuerteventura er en del av Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har nærmere 900 medarbeidere og 1 million reisende til ulike destinasjoner verden over.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom