Apollo

6 av 10 sommerreiser fra Ålesund er allerede solgt!

Del

Med en salgsøkning på over 20 prosent og 6 av 10 julireiser allerede solgt, er det ingen tvil om at sunnmøringene vil sikre seg sol i sommer.

- Salget sist uke var så bra at jeg lurte rett og slett på om det hadde skjedd en feil i rapportene våre, sier Apollo-sjefen Erik Haug.

Det hadde det ikke, heldigvis! Bare fra Ålesund melder reisearrangøren om en salgsøkning på hele 20 prosent sammenliknet med fjoråret, og langt over halvparten av alle sommerreisene er allerede revet vekk. Mest populært er Kreta, med hele 7 av 10 reiser allerede solgt. Til Rhodos og Kroatia er tallet 6 av 10.

 - Fortsetter salget i denne farten vil mange av flyvningene våre fra Ålesund være fulle innen påskeegget er tomt, fastslår Haug.

Hellas selges ut i rekordfart

Når det gjelder hvilke reisemål som blir de mest populære i år er det ingen tvil: I følge beregninger gjort av Apollo vil hele 43 prosent av alle pakkereiser i sommer gå til en gresk øy. Kroatia er på sin side landet som øker mest med hele 50 prosent – og på landsbasis har arrangøren allerede solgt 7 av 10 reiser til begge destinasjonene.

- «Alle» vil til Middelhavet i år. Venter man for lenge, kan man derfor risikerer en prisøkning på 20-25 prosent i fellesferien. For en familie er det fort snakk om over ti tusen kroner, som enkelt kunne ha blitt lommepenger isteden, påpeker Haug.

Feriesmarte sunnmøringer utsetter ferien

De ekstra feriesmarte sunnmøringene vet at timing er alt, og at man kan tjene mye på å legge ferien mot slutten av juni, eller begynnelsen av august.

– De smarteste reiser på en ukes ferie i midten av august, da får de absolutt mest for pengene. Alternativt er begynnelsen av juni en ypperlig tid å reise på. Da er prisene på sitt laveste, været bra og man unnslipper turiststrømmen, sier Haug. For de av oss som derimot er nødt til å ta ut ferien i juli, er rådet fra reiseeksperten klart og tydelig: - Bestill nå, for du vil angre hvis du venter!

 Beregninger gjort av Apollo viser at totalt 750 000 nordmenn vil reise på pakketur i sommer. Av disse vil 325 000 reise til Hellas, 130 000 til Spania og 50 000 til Kroatia.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 908 74 516http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom