Ving Norge

5 luksushotell til budsjettpris

Del

Det trenger ikke alltid å koste skjorta å bo luksuriøst på storbyferie. Disse fem luksushotellene kan du fint bo på en helg uten å ofre et titalls tusenlapper.

LUKSUS: Hotell Kempinski ligger sentralt i Berlin og har innendørs svømmebasseng.
LUKSUS: Hotell Kempinski ligger sentralt i Berlin og har innendørs svømmebasseng.

1. Pullman Marrakech Palmarie Resort & Spa (VVVVV) i Marrakech

Lekkert hotellanlegg et lite stykke utenfor sagnomsuste Marrakech. Hotellet byr på lekre rom, et fint bassengområde, en stor, grønn hage og en avslappende spaavdeling. Et besøk her passer for både voksne og familier. Hotellet tilbyr også et flertall aktiviteter som tennis, gym og minigolf.

Fra 5 291,- pr. person. Prisen gjelder avreise 24. juni 2016 og inkluderer tre netter i dobbeltrom og halvpensjon.

2. Radisson Blu Hotel Krakow (VVVVV) i Krakow

Velkjent og populært luksushotell med koselig beliggenhet ved Gamlebyen og Planty-parken. Stortorget ligger bare en kort spasertur unna.

Fra 4 087,- pr. person. Prisen gjelder avreise 8. juli 2016 og inkluderer tre netter i dobbeltrom med frokost.

3. Tivoli Lisboa (VVVVV) i Lisboa

Tivoli Lisboa er et komfortabelt luksushotell med personlig service og hyggelig atmosfære. Hotellet ligger på Avenida da Liberdade, Lisboas mest kjente aveny, nær den vakre parken Eduardo VII. Tivoli Lisboa har en koselig hage der du kan slappe av ved svømmebassenget. Du finner både shopping og restauranter i nærheten, og gamlebyen ligger i komfortabel gangavstand fra hotellet.

Fra 5 829,- pr. person. Prisen gjelder avreise 1. juli 2016 og inkluderer tre netter i dobbeltrom med frokost.

4. President Hotel Prague (VVVVV) i Praha

President Hotel Prague har bra beliggenhet nær gamlebyen og den velkjente shoppinggaten Pariska. Herfra har du gangavstand til flere av Prahas store severdigheter. Hotellet har blant annet restaurant, pianobar og spa.

Fra 4 392,- pr. person. Prisen gjelder avreise 26. juni 2016 og inkluderer tre netter i dobbeltrom superior med frokost.

5. Kempinski Hotel Bristol (VVVVV) i Berlin

Kempinski Hotel Bristol Berlin er et hotell med høy standard og sentral beliggenhet i Berlin. Hotellet ligger i en vakker, historisk bygning i shoppinggaten Kurfürstendamm. Her bor du bra og i nærheten av de største severdighetene. På hotellet er det en meget populær restaurant som på sommeren har en trivelig utendørsservering.

Fra 3 495,- pr. person. Prisen gjelder avreise 26. juni 2016 og inkluderer tre netter i dobbeltrom.

Det tas forbehold om eventuelle endringer.

Kontakter

Bilder

LUKSUS: Hotell Kempinski ligger sentralt i Berlin og har innendørs svømmebasseng.
LUKSUS: Hotell Kempinski ligger sentralt i Berlin og har innendørs svømmebasseng.
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom