Ving Norge

5 flotte familieferier til under 50.000,-

Del

Denne sommeren kan du få eksotiske drømmereiser til en svært billig penge. Det kan komme godt med når den norske sommeren lar vente på seg.

Fra hotellet Evason Hua Hin, Thailand.
Fra hotellet Evason Hua Hin, Thailand.

Mange er ikke klar over at det faktisk er ganske rimelig å reise langt om sommeren, og ifølge Ving, Norges største reisearrangør, kan det være mye penger å spare på å ta med familien til spennende reisemål i sommerhalvåret.

Vi har mange gode priser på langdistanse nå i sommer. To uker i Thailand, på Maldivene eller i USA trenger ikke å koste mer enn to uker på Kreta, Rhodos eller Mallorca. Eksempelvis kan du reise to voksne og to barn til Phuket for under 40 000 nå i slutten av juni, forteller markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving, Tonje Løkaas Fossum.

Ving har hatt en vekst på 45% på sine eksotiske reisemål denne sommeren, sammenlignet med samme tid for sommeren 2016. Og fremdeles er det mulig å finne sin drømmeferie til en veldig god pris.

Fem reiser til under 50 000,-
Her er eksempler p
å reiser for to voksne og to barn med Ving med avreise i slutten av juni:
Phuket Orchild Resort & Spa, Karon Beach, Phuket Thailand: 39 762,-
Evason Hua Hin, Sentrale Thailand: 47 956,-
Bandara, Koh Samui, Thailand: 47 026,-
Sonesta Fort Lauderdale Beach, Floida: 40 816,-
Wyndham Orlando Resort, Florida: 48 180,-

Kontakter

Bilder

Fra hotellet Evason Hua Hin, Thailand.
Fra hotellet Evason Hua Hin, Thailand.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom