Nasjonalforeningen for folkehelsen

4.klasse ved Tanabru skole hoppet seg til landsseier!

Del

Vi gratulerer 4.trinn ved Tanabru skole i Finnmark som landsvinner i Nasjonalforeningen for folkehelsens hoppetaukonkurranse!

Sperrefrist: Tirsdag 29. mai klokken 12:00. Premien er en overraskelse for skolebarna, så vi ber om at dere overholder sperrefristen.

Over hele landet har over 100 000 skoleelever fra 4. til 7. klasse deltatt i Nasjonalforeningen for folkehelsens årlige hoppetaukonkurranse, Hopp for hjertet. Det tilsvarer over halvparten alle barneskolene i Norge. Konkurransen strakk seg over to uker tidligere i mai, og deltagerne har i gjennomsnitt hoppet tau 25 minutter hver dag. De tolv elevene ved 4. trinn på Tanabru skole hoppet i gjennomsnitt 60 minutter hver dag.

Klassen vinner 10.000 kr for sin gode innsats i konkurransen.

Premieringen finner sted på Tanabru skole tirsdag 29.mai, klokken 12:00.

Premien blir delt ut av leder i fylkesstyret Helge Ovanger, samt Målfrid Ovanger og aktivitetskoordinator Kirsten Greiner Ovesen.

− Å hoppe tau er morsomt, spennende, utfordrende og sosialt. I tillegg er det bra for helsen. Vi ønsker å inspirere barn til å være mer aktive i sin skolehverdag, sier Lisbet Rugtvedt, generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Kontakter

Kontakt Randi M. Carlsen, 907 26 345.

Om Nasjonalforeningen for folkehelsen

Nasjonalforeningen for folkehelsen
Nasjonalforeningen for folkehelsen
Oscars gate 36B
0258 Oslo

23 12 00 00http://www.nasjonalforeningen.no

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Vårt mål er å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens. Det gjør vi med forskning, informasjon, forebyggende tiltak og helsepolitisk arbeid. Nasjonalforeningen for folkehelsen er interesseorganisasjon for personer med demens og deres pårørende. Vår innsats finansieres med innsamlede midler og gaver.

Følg saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nasjonalforeningen for folkehelsen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom