Fatstone TV

3MOT3 Streetbasket LIVE på Fatstone TV!

Del

Søndag 25. juni er det du(n)ket for 3MOT3 TOUR-finalen ved Oslo Sentralstasjon. For de som ikke tar turen kan dere få med dere finalene LIVE på Fatstone TV klokken 16.30.

3MOT3 er en rask actionpakket, enkel måte å spille basketball. Alt du trenger er en ball og 1 kurv og selvfølgelig 2 lag med 3 spillere.

3MOT3 har lenge vært det mer uformelle basketballformat spilt i parker og gymmsaler rundt om i verden. Fra begynnelsen av 1980-tallet begynte spillformen å bli standardisert og fra 2020 vil 3MOT3 bli en del av OL programmet. 

Norges Basketballforbund har turnert rundt i landet og besøkt Arendal, Bergen, Tromsø, Skien og Oslo for å finne de beste 3MOT3-lagene. Vinnerne skal kåres utenfor Oslo Sentralstasjon den 25. juni. Gå ikke glipp av når høyflygende atleter trosser tyngdekraften!

Tune inn på Fatstone TV

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Fatstone TV

Fatstone TV
Fatstone TV
Konows Gate 5
0192 Oslo

http://www.fatstone.tv

Fatstone TV er Norges actionsportskanal. Endelig en norsk TV kanal som tilbyr annerledes underholdning for de som liker utendørsopplevelser og spennende action og nisjesporter som skating, surfing, freeski, offroad-sykling, MMA, fjellklatring og snowboard.

Fatstone TV finner du her:

Canal Digital Satelitt  (22)

Canal Digital (38)

Telenor Fiber (44)

Altibox (46)

RiksTV (46)

Get (80)

Følg saker fra Fatstone TV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fatstone TV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fatstone TV

FATSTONE TV KANAL kom på pallen i internasjonal prestisjetung konkurranse1.12.2017 11:46Pressemelding

Det ble pallplass på den norske action sports TV kanalen Fatstone TV kanal under FICTS sin årlige sammenkomst i Milano. Fatstone TV kanal var nominert til «The Best TV Sports Channel of the World 2017» av IOC sin kultursamarbeidspartner FICTS (The International Federation of Sport Television). Under konferansen i Milano vant Fatstone TV 3 plassen, kun slått av den Russiske TV kanalen Match TV på 1 plass og den Japanske TV kanalen NHK World TV på 2 plass.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom