Det Internasjonale Barnekunstmuseet

31. juli & 1.august: Ekslusiv indonesisk workshop & danseshow på Barnekunstmuseet fra Boyolali (Java)

Del

I samarbeid med den Indonesiske Ambassaden i Oslo, inviterer Barnekunstmuseet til 2 unike danseshow og workshops med tradisjonelle indonesiske dansere fra Boyolali, sentral-Java.

31.juli & 1.august kommer en gruppe dansere fra Indonesia på besøk til Barnekunstmuseet på Frøen og museets Pop up-galleri på Tjuvholmen. Med sine vakre, fargerike kostymer og tradisjonelle dans og musikk fra Boyolali, sentral-Java, vil de skape oppsikt blant beboere og besøkende på Tjuvholmen. Et noe uvanlig og overraskende innslag i bybildet, som vi håper og tror vil glede og begeistre alle som overværer det. Danserne er kun i Oslo 2 dager i forbindelse med sin verdensturné!
 
Danseoppvsiningen er arrangert av Barnkunstmuseet i samarbeid med den indonesiske ambassaden i Oslo.


Dato:

Tirsdag 31. juli

kl. 13:00, sted; Barnekunstmuseet i Lille Frøens vei 4, 0371 Oslo (Frøen t-bane)


Onsdag 1. august

kl. 13.30 (utendørs & kl. 14.00 (innendørs) sted: Pop Up Galleriet på Tjuvholmen, Tjuvholmen alle 25, 0252 Oslo


Bakgrunn: Gruppen består av 18 studenter fra Boyolali-området i Sentral-Java, Indonesia, som har reist rundt i Europa, samt Japan, Kina og Hong Kong for å promotere indonesisk kunst og kultur, da særlig fra Boyolali. Studentene ønsker å vise fram og gjøre publikum kjent med Boyolalis kultur gjennom tradisjonelle danser, som bygger på synkroniserte bevegelser. Disse dansene vil forbause og glede enhver som kommer og opplever opptredenen.

----------

Kontakt: Angela Goldin, adm direktør
/ The International Museum of Children's Art /
/ Det Internasjonale Barnekunstmuseet /
Lille Frøens vei 4, N-0371 Oslo, Norway
tel. +4722468573 +47691777

Bilder

Lenker

Om Det Internasjonale Barnekunstmuseet

Det Internasjonale Barnekunstmuseet
Det Internasjonale Barnekunstmuseet
Lille Frøens vei 4
0371 OSLO

22 69 17 77http://www.barnekunst.no

Det Internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo ble grunnlagt i 1986 og er en arena hvor barn og unges stemme er helt grunnleggende. Museets samling fra mer enn 180 består nettopp av kunstneriske ytringer utført av barn og unge opptil 18 år. Barnekunstmuseet samler, bevarer, formidler og forsker på kulturelle ytringer av barn og unge.

Det langsiktige mål er å spre respekt og forståelse for verdien av barn og unges egen historie, kunst og kultur og at den bevares for ettertiden og samtidig å rette fokus på barn og unges rettigheter iht til FNs barnekonvensjon.

Museet ble etablert i 1986 av Stiftelsen Barnas, Historie, Kunst og Kultur. Filmkunstner Rafael Goldin (1920-1994) og hans kone, lege Alla Goldin (1938-2007) står bak museets idé og unike samling.

Barn er et folk, sier man. Men et folk eksisterer ikke uten kultur. Barn er et folk som hører fremtiden til. Og da må dette folk ha rett til sitt eget språk, sin egen kultur, sin kunst og sin historie. – museets grunnlegger & filmregissør Rafael Goldin (1920-1994)

Følg saker fra Det Internasjonale Barnekunstmuseet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Det Internasjonale Barnekunstmuseet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Det Internasjonale Barnekunstmuseet

Utstillingen; Livet i Ukraina sett med barns øyne!6.11.2017 08:00Pressemelding

Det heter seg at bilder sier mer enn tusen ord og at bilder og tegninger kan formidle mening og vekke følelser på en ganske annen måte enn det skrevne eller talte ord.Fra november presenterer Barnekunstmuseet et utdrag av bilder, stiler og tegninger om hvordan ukrainske barn har opplevd hendelsene som har preget samfunnet de bor i de siste årene. Hva er deres forståelse av alle de sterke inntrykkene de må forholde seg til, gjennom media, familie, venner og egne erfaringer? – Og hvordan forestiller de seg fremtiden? For å få svar på disse spørsmålene, tok Maidan Norway (2014) initiativ til en stilkonkurranse for ukrainske barn og unge, i samarbeid med et institutt ved det polytekniske universitetet i Lviv. Nærmere 2000 barn sendte inn sine tekster, dikt og tegninger (totalt over 6000 bidrag).

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom