NRK

24 timer med Marcus & Martinus på NRK Radio Super

Del

Den 24. mai legger NRK Radio Super om sendeskjemaet, og all musikk og alt innhold på kanalen handler om Marcus & Martinus.

Foto: Lars Martin Bøe
Foto: Lars Martin Bøe

-Lytterne våre virker umettelige på Marcus & Martinus, og 90 prosent av musikkønskene vi får inn gjelder musikken deres. Ved å gi NRK Super-publikummet en sjokkdose med gutta, så håper vi de vil gå sommeren i møte med hodet fullt av sanger de liker! Forhåpentligvis gjør dette at flere oppdager kanalen vår, og kan nyte musikken, fortellingene og barnekulturen vi tilbyr der, sier musikkansvarlig i NRK Radio Super, Una Cecilie Børja Øyen.

Det blir gamle og splitter nye hits, konkurranser og en tre timers direktesending fra kjellerstua til guttene i Trofors. I tillegg til radio, blir det også videostream og live-chat på nrksuper.no.

Lytterne kan ringe inn på 815 21 551 og fortelle hvilken sang de vil høre og hvorfor, og kanskje får de sette sin stemme og preg på eventet.

NRK Radio Super sendes på nrksuper.no og DAB+.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med:

Prosjektleder Skolefri NRK Radio Super, ida.hartmann@nrk.no, tlf 934 584 25

Presseansvarlig NRK: Katrine Smedbråten Andresen, katrine.smedbraten.andresen@nrk.no, tlf 918 44 239

Bilder

Foto: Lars Martin Bøe
Foto: Lars Martin Bøe
Last ned bilde

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

NRK byr på et bredt medietilbud med tre tv-kanaler, 16 radiokanaler og nettstedet NRK.no.

NRK er Norges største mediebedrift med avdelinger 56 steder rundt om i Norge. Som offentlig eid kringkastingsselskap har NRK i oppgave å lage et bredt og vidt medietilbud for alle som bor i Norge tuftet på norsk språk og kultur.

Følg saker fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom