Norges Kampsportforbund

17-åringen Milos Pilipovic utmerker seg i taekwondo

Del

Milos Pilipovic (17) fra Grorud i Oslo er en utøver med stort potensiale innen taekwondo, både nasjonalt og internasjonalt. Nå sikter han mot kvalifisering til ungdoms-OL i Buenos Aires i 2018. Kvalifiseringsstevnet finner sted i Tunisia og går av stabelen på fredag.

Milos Pilipovic trener hardt før kamp.
Milos Pilipovic trener hardt før kamp.

Milos har hatt en eksepsjonell fremgang på de fire årene siden han startet sin karriere ved Grorud Taekwondo Klubb.
I Norge har han fått mestertittel, og han har vunnet gull- og bronse medaljer ved deltakelse i US Open, Turkish Open og Holland Open.

Takket være god oppfølging i klubben og på Wang toppidrettsgymnas hvor han studerer, har Grorudgutten hatt en fantastisk utvikling, med tanke på at han debuterte i norgescupen for bare ett år siden.

Eneste norske utøver

Milos er den eneste norske utøveren som har kvalifisert seg til ungdoms-OL.

-For å kunne delta i ungdoms-OL må Milos helst vinne kvartfinalen. Dersom han klarer dette vil han bli den første taekwondo-utøveren i Norge som får delta i ungdoms-OL, sier Mikael Oguz, prosjektleder for landslaget i taekwondo.

Kvalifiseringsstevnet går av stabelen nå på fredag. Dagen etter starter også junior-VM i taekwondo, som også finne sted i Tunisia, hvor det er nesten 1000 utøvere som deltar. Milos deltar også i junior-VM og skal gå kamp igjen fredag 13.april.

Se video av Milos her:

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Milos Pilipovic trener hardt før kamp.
Milos Pilipovic trener hardt før kamp.
Last ned bilde

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 982 05 267http://www.kampsport.no

Norges Kampsportforbund er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norges Kampsportforbund er landsdekkende med rundt 450 medlemsklubber og 41.000 enkeltmedlemmer. Forbundet organiserer over 20 ulike kampsporter og målet er å være den ledende organisasjonen for kampsport i Norge.

Sommeren 2020 arrangerer Tokyo de olympiske leker. Norges Kampsportforbund drømmer om å sende norske utøvere for å delta i taekwondo og karate. Det vil være første gang karate er en OL-øvelse. Norge har tidligere kvalifisert seg til fire OL i taekwondo, og kan stolt vise til to sølvmedaljer. Nå jobber Norges Kampsportforbund beinhardt med å kvalifisere de beste til å ta gull i OL i Tokyo. Følg oss : https://www.facebook.com/sammenmottokyo2020/?fref=ts

Følg saker fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Kampsportforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom