Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

13. oktober kl 17:30 - NVE opprettholder rødt farenivå for Veslemannen

Del

Hastighetene i Veslemannen er uendret til svakt avtagende. NVE opprettholder rødt farenivå.

- Hastighetene er svakt avtagende i øvre del og jevne i nedre del av fjellpartiet. Hastigheten er rundt 25 cm/d i øvre del og rundt 2 cm/d i nedre del. Det er rapportert om flere steinsprang fra Sivilforsvarets lyttepost, og de vises også på instrumenteringen. Temperaturen er relativt høy. Det er varslet noe nedbør fra i kveld, og en del mer nedbør fra i morgen kveld, sier Gudrun Dreiås Majala, geolog i NVE.

Dagsrapporter for Veslemannen blir publisert her.

Pressetelefon:  tlf. 489 97 667 (ikke sms)

Om Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Middelthuns gate 29
0368 Oslo

09575http://www.nve.no

Noregs vassdrags- og energidirektorat (NVE) har ansvar for å forvalte Noregs vatn- og energiressursar. NVE varetek også dei statlege forvaltningsoppgåvene innan skredførebygging. NVE skal sikre ei heilskapleg og miljøvennleg forvaltning av vassdraga, fremje ei effektiv kraftomsetning, kostnadseffektive energisystem og hjelpe til ein effektiv energibruk.

Følg saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom