Nye Veier

100 maskiner og 420 personer i arbeid

Del

E18 Rugtvedt-Dørdal: Det er stor aktivitet i hele linja med ca 100 maskiner og 420 personer i aktivitet.

I månedsskiftet februar/mars passerte vi to millioner m3 sprengt fast fjell. Det er flyttet på 800 000 m3 jordmasser og støpt 4600 m3 betong.

Nye Veier er opptatt av å ha lærlinger i alle prosjektene. I dette prosjektet jobber det 22 lærlinger. Vinter, snø og kaldt vær gir noen utfordringer i anleggsdriften, men gir også gode forhold for utgraving av myrer og andre løsmasser. Entreprenøren er i gang med å detaljprosjektere konstruksjoner, kummer, rør- og ledningstraseer.

I Rugtvedtområdet er faseplaner og trafikkavvikling et viktig arbeid. Vedlagt bilder fra Rugtvedt, Stemmen, Vardås og Rønholtdalen. Foto: Nye Veier

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Tangen 76
4608 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. Dette skaper en merverdi, utover utbygging i tradisjonell forstand.

Selskapets visjon er «Vi skal bygge gode veier raskt og smart». Våre verdier er fornyer, forbedrer og forsikrer.

Følg saker fra Nye Veier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom