• NTB info
  • Business Wire
  • Nasdaq GlobeNewswire
Nordic Light

Vil bytte ut røyken med damp23.2.2018 15:14 | Nordic Light

I løpet av våren vil sannsynligvis forskriftene for salg og markedsføring av e-sigaretter være klare. Etter en seks måneders registreringsperiode, åpner det endelig opp for salg i Norge. Det norske selskapet Nordic Light står klare til å kapre markedsandeler. – 1 av 10 nordmenn røyker daglig, mens det er over en milliard røykere i verden. Tobakk dreper og alle bør slutte. E-sigaretter er det mest effektive røykesluttproduktet i verden, sier daglig leder Norvald Heidel i Nordic Light.
Agder Energi

KRONIKK: Hva er realitetene vedrørende strømutfallene på Sørlandet?23.2.2018 14:05 | Agder Energi

Strømsituasjonen i Agder har vært svært utfordrende denne vinteren og vi vil på det sterkeste beklage den ulempen som dette har medført for våre kunder. I tiden fremover vil det bli iverksatt flere ekstraordinære tiltak for å forbedre forsyningssikkerheten i de mest utsatte områdene. I etterkant av strømbruddene har det kommet mange påstander fra ulike hold, og vi ønsker å informere om hva som er realitetene.
Nye Veier

Nye E18 Dørdal-Grimstad: Effektive planprosesser muliggjør raskere utbygging23.2.2018 12:01 | Nye Veier

Veiene våre binder sammen bo- og arbeidsmarkeder. Med raskere utbygging får vi raskere hentet ut effekter på trafikksikkerhet, befolkningsvekst, næringsutvikling m.m. Vi skal gi trafikksikker vei raskere tilbake veibrukeren. Effektive planprosesser muliggjør raskere utbygging. Derfor er det etablert et interkommunalt plansamarbeid for strekningen E18 Dørdal-Grimstad. De 7 berørte kommunene er Bamble, Kragerø, Gjerstad, Risør, Tvedestrand, Arendal og Grimstad.
Universal Music Norge

5 Seconds Of Summer med ny singel23.2.2018 11:52 | Universal Music Norge

I dag slapp de australske gutta i 5 Seconds Of Summer sin nye singel «Want You Back». Samtidig med singelslipp avslørte de også turnéen 5SOS3 som sparkes i gang i Stockholm 20. mars. «Want You Back» er første singel fra bandet på to år. Etter 18 måneder på veien med Sounds Good Feels Good tour har bandet den siste tiden tilbrakt tid i Los Angeles hvor de har skrevet og spilt inn sitt nye album som kommer i løpet av året. Om turné og nytt album sier bandet: “Finally… It’s been 3 years since our last album and we are so ready to share new music with the world. After spending the last 5 years on the road since the age of 16, it was important we took time to reflect as individuals and now we’re coming back stronger and more unified than ever. These songs mean the world to us and we have held nothing back in writing and recording this album. We’ve been rehearsing a lot of the new songs live and can’t wait to get back out on tour to connect with our incredible fans”.
Drabant Music

Singeldebut fra The Sleepends23.2.2018 11:00 | Drabant Music

Hågen Rørmark spaserte inn døra på Rodeløkka studio i Oslo en gang tidlig på 90-tallet. Der traff han Jørn Christensen, og sammen produserte de Hågens første soloalbum «Mondo Cane» som kom ut i 1995. Det ble starten på et vennskap og en musikalsk relasjon som vi nå kan stifte bekjentskap med via duoens første utgivelse under navnet The Sleepends. Innspillingen har gått over flere år og flere verdensdeler siden Rørmark har vært bosatt i Los Angeles, New York og London store deler av denne perioden. Musikalsk er The Sleepends forankret i 60- og 70-tallet med stor vekt på atmosfære og stemning. Begge bidrar som komponister og produsenter, som gir The Sleepends et variert, men helhetlig uttrykk basert på fellesnevnere i Hågens og Jørns musikalske verden. «Som musiker har jeg kjent Jørn Christensen i veldig, veldig mange år, da jeg har fulgt karrieren hans fra tidlig på 80-tallet. Personlig har jeg kjent Jørn siden 1993, da jeg som purung bransjemann var med på studiobesøk med CC Cowboys i
Drabant Music

ORBO ute med ny singel og musikkvideo23.2.2018 09:40 | Drabant Music

Spellemannprisvinner ORBO (Ole Reinart Berg-Olsen) har åtte albumutgivelser bak seg både som soloartist og sammen med bandet ORBO & The Longshots, og har medvirket på en rekke norske plateutgivelser - både som utøver, produsent og låtskriver. Nå er han klar med sin nye singel «Road To Riches», som allerede kan betegnes som årets landeveislåt. Låta handler om å være i kontinuerlig bevegelse, uansett på hvilken vei du befinner deg på eller hvilken fart det måtte gå i - enten du kjører sportsbil, trailer, taxi, buss, fly, båt eller el-bil. Hør singelen her, eller se musikkvideoen lenger ned i saken. ORBO ba fansen om å sende inn videobidrag som kunne brukes i musikkvideoen til «Road To Riches» og responsen var overveldende. Musikk og reiseglade mennesker verden over har sendt inn videobidrag fra mange spennende turer. Her snakker vi øyeblikk av alle slag, fra luksusturer i ørkenen i Dubai, til tuk-tuk i India, roadtrip i USA og snøscooter-kjøring på Svalbard. ORBO-fansen har bidratt til å
Drabant Music

Oslo Ess slipper singel og annonserer turné23.2.2018 08:28 | Drabant Music

I desember i fjor ga de oss den første smakebiten fra deres kommende album Frie radikaler, i form av singelen «Leter etter deg». I dag slipper de låta «Jeg vil ikke!» og annonserer turnédatoene for våren 2018. «Låta "Jeg vil ikke!" ble til i tolvte time før vi gikk i studio i november. Svensken i Peter kom fram, som en slags folketonemelodi han bare dro opp fra folkedrakten sin. Teksten er et ungdomsopprør i fase to. Et opprør mot å gjøre alt det du bare gjør fordi det forventes av deg fordi du er voksen. Låta er innspilt live i studio den første dagen - og er full av kødd og faenskap» forteller vokalist Åsmund Lande. Hør «Jeg vil ikke!» her! Bandets femte studioalbum - Frie radikaler - slippes 6. april og det skal selvsagt følges opp med en turné. Til våren kan du se Oslo Ess live på følgende steder: 01.03 - Longyearbyen, Svalbar 05.04 - Stavanger, Folken 06.04 - Bergen, Kron Bar 13.04 - Førde, Larris Scene 14.04 - Ålesund, Terminalen 20.04 - Fredrikstad, Gamlebyen Kulturhus 21.04 - R
Universal Music Norge

Ny singel fra Raye med Mabel og Stefflon Don22.2.2018 20:05 | Universal Music Norge

Det britiske stjerneskuddet Raye er i dag ute med den nye låten «Cigarettes» med Mabel og Stefflon Don. Alle tre har hatt hitter inne på topp 15 i Storbritannia, RAYE med «Decline», Mabel med «Finders Keepers» og Stefflon Don med «Hurtin’ Me». Låten følger opp «Decline» og blir å finne på hennes nye prosjekt som kommer innen kort tid. Kun 20 år gammel kan hun allerede skimte med samarbeid med John Legend, Julia Michaels, Blood Pop og Ellie Goulding for å nevne noen. Hun har spilt på store festivaler som Glastonbury, Latitude og V Festival og har over 75. millioner streams. Raye har vært med på å skrive Matomas «The Wave» feat. Madcon sammen med Matoma & Madcon og Blondes «Just for One Night» feat. Astrid S. Hun var også med på å co-skrive Jax Jones sin monsterhit «You Don't Know Me» som hun har vokalen på. Låten var også nominert til en Brit Award i kategorien «Best British Single».
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siste
  • >>